Известие

Collapse
No announcement yet.

Е, имам или нямам аларма ?????

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Е, имам или нямам аларма ?????

Здравейте, като купувах колата Алфа 156 1,8 '98 казаха, че имала аларма ,е как ли не я пробвах да я разпищя но нищо. Имам едно светодиодче от горната част на таблото по средата някаде близо до въздушните решетни, но изобщо не мига , дистанционо отделно нямам само това което е на ключа. Благодаря за вниманието

Простичко е, заключваш с бутона на ключа, отключваш с ключ в ключалката без да пипаш бутона и отваряш вратата.
    Ако и тогава не се обади или я няма или е изключена или е изгорял бушона.

Всъщност като отключваш и заключваш с бутона на ключа някаква реакция има ли (светлинна, звукова)?
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

И този вариянт пробвах но не стана нищо , а като я отключвам и отключвам нищо чуват се само машинките на централното. Ровя из други теми в форума и разбрах за някакво ключе за алармата обаче аз нямам такова .

Comment

Джамбазите редовно си мислят, че централното заключване = аларма. По-лошото е, че и много клиенти им се връзват на приказките...
        Нямаш аларма, според това, което описваш. Само централно.
        Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

след като има диода-има аларма....

а иначе светлинна реакция от мигачите имам и аз, но няма аларма...
          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Може да е имала, иначе за какво ще е светодиодчето, и намерих каде е клучалката за алармата

Comment

за имане-имаш, въпроса е какво е станало с нея...

OEM & Ventura Garage
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Изключена, премахната, повредена...

Ако от ключа не се активира, трябва да се види там ли е изобщо, има ли тоци до нея и т.н.
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Нямам това малкото ключе да пробвам, тя всъщност къде се намира алармата

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                    за имане-имаш, въпроса е какво е станало с нея...
                    Моята като дойде с обемни датчици вътре, бутон-датчик за отворен преден капак и тромба отпред при казанчето за антифриза, да не би да имаше? Ни аларма, ни дистанционно, ни Господ... само остатъци от нея.
                    Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
                      Моята като дойде с обемни датчици вътре, бутон-датчик за отворен преден капак и тромба отпред при казанчето за антифриза, да не би да имаше? Ни аларма, ни дистанционно, ни Господ... само остатъци от нея.
                      добре, не се изразих правилно...колата е имала аларма, като е излизала от завода...дали още я има едва ли ще разберем така по форума

OEM & Ventura Garage

Comment

.

С малкото ключе я пусни,ако някой я е спирал.
                        Намира се под капака на бушоните до пина на компа(под волана вляво)
                        Ако нямаш ключето,извади патрона,резни жиците му и ги дай на късо
                        Last edited by AnastasKOSTOV-REX; d.m.y г., 20:34.
                        155 2.0 TS '93 + GTV 2.0 TS '96 - евридейките
                        1750 BERLINA '69 + SPIDER 2.0 S4 '91 - "ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ"
                        GTV2.0 GRAND PRIX '81 + 90 1.8 SUPER '85 - for джуро
                        ex:1750 BERLINA '67 + SPRINT 1.5 QV '86 + 155 1.8 '94 + 156 1.8 '00 - бившите

Comment

колегата AnastasKOSTOV-REX го е казал най-вярно според мен. Иначе за тези, които имат диоди и реакция на мигачите но без звук, замислихте ли се за самата сирена? Като се има предвид, че почти всичките фабрични аларми на алфа и фиат са по най-културен начин монтирани някъде извън купето, обикновено на място, където така хубаво да ги мокри, духа и облива кал и разтворена сол, вероятността да е "титнала" самата сирена не е за пренебрегване според мен...

Comment

и аз имам светодиодче от горната част на таблото и имам само ключа

Comment

И да е "титнала" сирената, при включена аларма и отваряне с ключ ще мигат мигачите и двигателя няма да запали
                              AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Working...
                              X